Zion NP (deel I)

Na de kleine paniekaanval (waarschijnlijk door de verschrikkelijke warmte in Vegas) heb ik dan toch nog een hotel gevonden in Hurricane. Een uurtje rijden van Zion NP (wat dus vlakbij is! ). Niets spreciaals maar het heeft wel een zwembad met uitzicht op de rotsen en tijdens de zonsondergang the place to be... het water is zalig warmen buiten is het nog steeds meer dan 30graden. In de Nevada woestijn of hier in de mountains of Utah is het extreem heet... zo heet dat bijna al mijn nota's die ik neergeschreven heb met mijn -Pilot Friction- verdwenen zijn! thank you Marijke :-p belangrijke e-mailadressen, adressen, telefoonnummers van hotels, alles verdwenen :-( (ok, het is uw schuld niet Marijke maar zegtoch maar tegen uw baas dat het ni aan te raden is deze te gebruiken inde staatNevada of Utah :p)

Zion NP is niet te vergelijken met Yosemite,in yosemite is alles mooi groen, en in Zion zie jevooral alleen maar rotsen, maar tochindrukwekkend. Alles is hier rood gekleurd en de enorme rotsblokken en bergen doen je zeer klein voelen, in dit park zijn heel wat minder hikers en als ze er zijn dan is het enkel om 'The Narrows' te hiken... vandaag was ik bijna helemaal alleen toen ik naar 'weeping rock' ging en 'canyon viewpoint', buiten een handvol mensen die je op het pad tegen komt was er amper geen belangstelling voor deze routes. Het uitzicht was ongeloofelijk maar kan zeker niet tippen aan de schoonheid van Yosemite!

Achteraf ben ik iets gaan eten in een giftshop, alles is hier giftshop/hotel/restaurant/bar/... alles wat ze maar kunnen bedenken steken ze onder 1 dak. De burger with cheeze, egg & union voormij...iets gezond ga ge hier echt niet vinden, alleen maar vettige sh#$ en daar zijn ze damn proud of! 'Fill that pop for you sir?'

Morgen rijd ik terug naar Zion NP om er 'The Narrows' te hiken en daarnadirect van Zion helemaal naar Hooverdam (weer 5u) om daarna nog terug naar Vegas te gaan! Een zeer lange dag dus!

Tot de volgende
J

Marijke

Heyla!!
Grappig.. normaal mag de inkt pas verdwijnen boven 50 graden.. mmmm dus niet? oeps....
Mijn baas beweert dat als je het verdwenen schrijfsel uurtje of 2 in de diepvriezer steekt het dan terugkomt.. maar daar geloof ik niet veel van, mss toch het proberen waard?
Laat je er niet door ontmoedigen he, de belangrijkste nota's zitten in je hoofd!!
Nog veel plezier!
xxxx